Banner
Home Posten Yenc Powerpost
Yenc Powerpost
Gebruikers waardering: / 120
LaagsteHoogste 

 

Het posten van bestanden in een Nieuwsgroep,

Ok nu gauw door naar het laatste tabblad Program,

Belangrijk is het gedeelte;

Default Max Lines Per Part:. 5000 is standaard,Geen getal hoger dan 5000 gebruiken, dat gaat problemen opleveren. Indien je toch problemen ondervindt probeer dan 3000 eens.

 

 

Ok nu hebben we dus alles ingesteld zoals het hoort en kunnen we bestanden gaan toevoegen.

Klik nu op File---> add file to queue en selecteer alle files die je wil gaan uploaden en klik op ok.

Het volgende venster wat we nu krijgen, vullen we bij Enter Subject Header Template de naam van de files in dus bij het voorbeeld is dit test.

De Tekst [$1/$2] - "$F" yEnc komen we niet aan en laten we zo staan

 

 

 

 

Nu gaan we direct door naar het tabblad Newsgroups hier gaan we de nieuwsgroepen toevoegen waarin we de files willen gaan posten, zoals je ziet heb ik ook a.b.ftd geselecteerd, dit heb ik gedaan omdat ik daar later mijn NZB file in wil gaan zetten. maar daar kom ik later op terug.

Klik gewoon op Add group, en tik de naam in van de groep die je wil toevoegen, dit hoef maar 1 keer te gebeuren. Ik heb gekozen voor a.b.boneless. (zie voorbeeld)

 

 

Als we dit gedaan hebben zetten we een vinkje voor de groepen die we willen gebruiken. (Hier in het voorbeeld is dat dus a.b.boneless )

 

 

Nu gaan we gelijk door naar het laatste tabblad en hier vinken we aan Generate NZB file, de rest gebruiken we niet want Par2 maak je gewoon met Quickpar.

 

 

Ok nu zijn we bijna klaar om het uploaden, we gaan alleen nog 1 ding veranderen.We gaan nu de nzb file in a.b.ftd zetten.

Selecteer nu de eerste file, diegene waarbij dus NZB achter staat. Klik op de rechtermuisknop en kies voor Re-Assign Newsgroup en kies hier voor a.b.ftd, Dit doen we omdat dit een zeer kleine groep is en dus zijn de headers voor iedereen makkelijk binnen te halen zonder lange wachttijd.

Het geheel zou er nu dan zo uit moeten komen zien.(Zie de afbeelding hier beneden )

ALs de groepen bij 1 goed staan kan je nu op de gele knop drukken die bij pijl 2 word aangegeven en de upload zal gaan lopen.

 

 

 

Er zijn natuurlijk veel meer opties in te stellen, maar dit zijn wel zowat de belangrijkste delen ervan. Zoals je ziet is het uploaden niet zo heel moeilijk om te doen.

Succes !!

Laatst aangepast ( donderdag, 11 september 2008 10:03 )
 

Voeg commentaar toe

Je hebt geen rechten om commentaar toe te voegen.
Registreer je en log in aub.